Sobre mi

Em dic Meritxell Pagès Montaner, sóc de Barcelona i vaig néixer el 10 de febrer de 1997.

Des de molt petita sempre m’ha agradat la rebosteria. Quan era petita recordo els caps de setmana fent coca de iogurt amb la mare.

L’any 2013 vaig començar un cicle formatiu de grau mitjà de pastisseria, però no era exactament el que m’agradava. En el cicle formatiu t’ensenyaven a fer productes tradicionals de pastisseria: mousses, braços de gitano, brioixeria, empanades, etc. Va ser llavors quan em vaig adonar que el que a mi m’agradava era la Rebosteria Creativa, cupcakes, galetes decorades, pastissos amb buttercream i altres cremes, fondant, macarons, etc.

Des de llavors la meva vida ha consistit a fer rebosteria creativa per als meus clients, al principi era la família i amics, però poc a poc vaig anar donant-me a conèixer i fer Pastissos per a clients reals, fins al dia d’avui.

Des de llavors he cursat diversos cursos específics de rebosteria creativa per poder oferir millor qualitat dels meus productes. Així com un meravellós repte d’emprenedores compromeses impartit per Sara de Dulce Imaginativa. I gràcies a això he après a donar-me a conèixer, a fer més publicitat del que faig; saber que la pàgina web és un recurs important a l’hora de donar-me a conèixer i poder vendre els meus productes i altres recursos que he començat a posar en pràctica i m’estan donant resultats poc a poc.

I, per acabar, només em falta dir-vos que cada pastís, cupcake, galeta … estan fets amb tot el meu afecte i il·lusió, desitjant que us agradi el dia del lliurament.

Moltes gràcies per entrar a la meva pàgina i per interessar-vos per saber una mica més de Sweets M.P.M.

Meritxell Pagès Montaner