Estar preparada per a l’elaboració de pastisseria creativa

Molt bon dia a tots i a totes, avui us donaré 10 consells per estar ben preparats i preparades per elaborar qualsevol producte de pastisseria creativa.

Començem!!!

1. Tenir tots els ingredients. El primer que hem de mirar, abans de començar amb la nostra recepta és comprovar que tenim tot els ingredients i preparar-los per a una elaboració més ràpida.

2. Seguir la recepta al peu de la lletra, tal i com ens indiquen. Després de comprovar que tenim tots els ingredients, hem de llegir detingudament la recepta per comprovar que entenem tots els passos que hem de seguir.

3. Ser pacients. La paciència és un aspecte clau en la pastisseria, ja que hem de saber gestionar una situació en la que alguna cosa no ens surti com esperàvem. Hem d’estar molt concentrats i no deixar que res ens distregui.

4. Ser creatiu. En la pastisseria creativa hi ha molta competència i molta gent que fa pastissos i dolços de tota mena. Però el que realment ens diferencia de la resta, és la nostra creativitat.

5. Buscar diferents receptes. En aquest aspecte, la pastisseria creativa, disposa de moltes fórmules per a un mateix resultat. Però dependrà de diferents factors que ens serveixi una recepta o una altra. Així que hem de buscar bé fins a trobar la rcepta que ens funciona amb els nostres materials i condicions de les quals disposem.

6. Tenir idees de presentació. Una de les parts importants en la pastisseria és com ho presentem al client. La presentació final. Això determinarà si el client tornarà a comprar o no. Ja que si li presentem els productes de qualsevol manera el client no tornarà al nostre establiment i s’en buscarà un altre.

7. Compra els utensilis poc a poc. Compra només l’imprescindible. Perquè si veus que no t’agrada la pastisseria no hauràs fet una gran inversió en va. L’ideal és que comencis comprant allò imprescindible com espàtules, motlles. I a poc a poc , si veus que t’agrada la pastisseria, anar comprant coses que et puguin facilitar la feina.

8. La qualitat dels ingredients. En tema d’alimentació, la qualitat dels ingredients és molt important. Per exemple, si tenim un pot de farina caducat no el podem fer servir , ja que provocaria algun malestar en els comensals. En quan a qualitat a l’hora de comprar els ingredients, és millor comprar un productes de més qualitat o que sàpigues que és bo, que no agafar el producte més barat per estalviar-te 50 cèntims. Però important, no sempre el millor és el més car.

9. Coneix el teu forn. és important saber com funciona el teu forn, si funciona a més o menys temperatura. Si necessita posar-hi el ventilador. Aquests aspectes feran que el te producte es cremi, quedi poc fet o quedi perfecte.

10. I , per acabar, disfruta del que estàs fent. Això és com tot, has de dsifrutar fant pastissos, perquè si no li poses entusiasme pots espatllar una recepta i deixar-ho córrer quan estiguis a mitja recepta i la preperació no haurà servit per a res i us quedareu sense poder tastar aquell pastís tan bo.

I, fins aquí l’entrada d’avui.

Que tingueu un dolç dia.

Petons..

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *